JURY! Exclusive housing in het Wilgenrijk

Uw unieke woning laten ontwerpen door een architect

Uw eigen huis laten ontwerpen is een bijzondere opgave waar wij u als architect mee bij de hand nemen. Al schetsend gaan wij op een zoektocht naar de drijfveren van uw wensen. Wanneer wij deze goed begrijpen vertalen wij uw wensen in een architectonisch ontwerp. U kunt er van op aan dat uw woning niet alleen bijdraagt aan de diversiteit binnen het Wilgenrijk, maar bovenal voorzien is van een persoonlijke touch; het perfect toegesneden maatpak!

Van schets tot droomhuis Van schets tot droomhuis
Wat kunt u van ons verwachten?

Waarom JURY!

Persoonlijke benadering

Wij nemen de tijd voor u en het achterhalen van uw wensen. Geen vaste keuzes uit een boekje, maar frisse ideeën die werkelijk aansluiten bij uw wens.

Lokale partij met ervaring

Als lokale partij kennen we de historie van het Wilgenrijk en kunnen we snel ter plaatse zijn. Uiteraard zijn we lid van de BNA en hebben wij al meerdere unieke projecten in het Wilgenrijk gerealiseerd en in opdracht.

Kostenbeheersing

Het bouwen van een huis is een kostbare onderneming. Doordat wij een op uw maat toegesneden ontwerp maken lukt het ons om het maximale resultaat te halen binnen het gestelde budget.

Ambitieuze doorzetters

De lat ligt bij ons altijd hoog. Wij streven naar perfectie in het ontwerp en een zo fijn mogelijke woning voor onze opdrachtgever.

Wij staan naast en achter u

Een huis bouwen doet u niet dagelijks. Daarom ontzorgen en adviseren wij u bij het maken van uw keuzes. Ook coördineren wij alle betrokken discplines tijdens het ontwerpproces.

Betrokken van begin tot eind

Van schets tot oplevering vertegenwoordigen wij uw belangen bij de betrokken partijen. Samen met u realiseren wij uw droomhuis!

Onze projecten in het Wilgenrijk

Woningen ontworpen door JURY!

Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk

House 008

House008 heeft de archetypische vorm van een huis. Deze vorm is versterkt door het rieten dak dat tot vlak boven de grond komt. Het riet benadrukt de traditionele volumeopbouw en is ook in textuur en tactiliteit trouw aan de aard van de historische bebouwing. De strakke belijningen en detailleringen, neutraal wit gestucte geveldelen en grote glaspartijen laten de woning toch ook volledig eigentijds zijn.

Naar projectpagina Enthousiast geworden of meer weten?
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk

Villa45

Een modern house met een traditioneel rieten dak, dat direct op de verdiepingsvloer staat. Dat is wat deze woning de juiste verhoudingen geeft. Doordat het riet tot dicht bij de grond doorloopt ontstaat een huiselijk en geborgen gevoel.

Naar projectpagina Enthousiast geworden of meer weten?
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk
Villa in Wilgenrijk

Twee-onder-een-kap

Deze bijzondere twee-onder-een-kap-woning heeft een oppervlakte verhouding van 1/3 en 2/3. Ruimte voor sociale interactie en privacy, een sterke relatie tussen binnen en buiten en eenheid in verschijningsvorm lagen ten grondslag aan dit ontwerp.

Naar projectpagina Enthousiast geworden of meer weten?
Villa44 - Eigentijdse toekomstbestendige woning in het Wilgenrijk
Villa44 - Eigentijdse toekomstbestendige woning in het Wilgenrijk

Villa44

Villa44 is een levensloop- en toekomstbestendige woning met de karakteristieken van een schuurwoning in een hedendaags ontwerp. De woning heeft een indeling die voorziet in een efficiënte routing om loopafstanden tot een minimum te beperken met het oog op de toekomst.

Naar projectpagina Enthousiast geworden of meer weten?
Enthousiast geworden of meer weten?
Werken met ons?

Ervaringen van onze opdrachtgevers

Vanaf het begin af aan hebben wij een goed gevoel gehad bij Rob en zijn bureau. JURY! was erg meedenkend en oplossingsgericht, zowel in het proces als met het ontwerp. Onze wensen zijn vertaald in een schitterende woning, waar wij nu met heel veel plezier wonen! Leuke bijkomstigheid is dat we Rob ook nog af en toe over de vloer mogen verwelkomen.

og Bewoners twee-onder-een-kap

Bij het eerste contact ontstond gelijk een goede klik, op basis waarvan wij besloten met JURY! in zee te gaan. JURY! slaagde erin aan alle eisen van het Kwaliteitsteam Wilgenrijk te voldoen, met als uiteindelijk resultaat een prachtige woning, welke nog steeds voldoet aan onze uitgangspunten.

og Bewoners Villa44

Dankzij JURY! wonen wij nu in de voor ons perfecte woning. Dankzij Rob’s doortastendheid en het directe contact kon er snel geschakeld worden. Mochten wij in de toekomst toch weer een nieuwe woning laten bouwen dan zullen wij zeker weer bij JURY! aankloppen!

og Bewoners twee-onder-een-kap
Uw architect in het Wilgenrijk

JURY!

Benieuwd naar ons?

Wij maken graag kennis met u!

U kunt uw gegevens achterlaten zodat wij contact met u op kunnen nemen. Mailt of belt u liever zelf? Dan kunt u ons bereiken op +31 6 5130 1039 en office@juryarchitecture.com

Een oriënterend ontwerpgesprek is kosteloos. Wij komen naar u toe, of u bent welkom bij ons op kantoor in het Groothandelsgebouw in Rotterdam. De koffie of drankjes zullen klaar staan!

Gewenste tijdstip: